O nama

Autoturist je brend za kvalitetu na području prijevoza putnika na svim relacijama i udaljenostima što najbolje svjedoči veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga.

 

Poduzeće Autoturist d.o.o. iz Samobora sa svojim poslovnicama i podružnicama pokriva cijelo područje Grada Zagreba, Samobora, Jastrebarskog, Velike Gorice te cijele Zagrebačke županije. U suradnji sa poslovnim partnerima u inozemstvu, poduzeće Autoturist pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske te susjednih zemalja.

 

Uz organizaciju prijevoza putnika u inozemstvu, sunositelji smo koncesije za obavljanje gradskog i prigradskog prijevoza u zapadnom dijelu Zagrebačke županije.

 

U svojem voznom parku posjedujemo veći broj autobusa visoke kategorije renomiranih svijetskih brandova (Mercedes, MAN, Scania, Setra, Neoplan, Volvo) koji se odlikuju vrhunskom kvalitetom, modernim dizajnom i udobnošću.

 

Kroz naše poduzeće Autoturist Park sa reprezentativnim uredom u centru Zagreba uz sve naše nudimo i Turističke usluge organizacije putovanja diljem Hrvatske i svijeta. U turističkoj ponudi našim klijentima i korisnicima nudimo i usluge našeg hotela Lavice u centru Samobora, koji je poznat u regiji po svojoj visokoj kvaliteti i dugogodišnjoj tradiciji.

 

Autoturist svojim dugogodišnjim iskustvom i izrazitom kvalitetom svojih usluga sa zadovoljstvom Vam može ponuditi svoje usluge i suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

Autoturist Samobor d. o. o.
za prijevoz putnika i robe,
turizam i trgovinu

Adresa:
Dobriše Cesarića 26,
10 430 Samobor

Telefon: 01 / 33 66 610
Fax: 01 / 33 66 611

Radno vrijeme (Uprava):
radni dan 08 - 16 sat

ZA TURISTIČKA AGENCIJA - AUTOTURIST
01 / 48 29 – 474
01 / 48 14 – 643

Radno vrijeme agencije:
Ponedjeljak - Petak 09:00 - 17:00 Subota 09:00 - 13:00


Prikaz veće karte